La nostra ubicació
Suport en línia
Correu
Telèfon
Disponibilitat WhatsApp
El Macho Montés del Sud-est o Macho Montés de Sierra Nevada és una de les subespècies més abundants. Les seves banyes formen un cercle, amb les puntes creixent cap al coll, de manera similar a les del mufló, i el seu cos és més petit que el del Macho Montés de Gredos i Beceite.
L'aeroport més proper és el de Granada, situat a 1 hora en cotxe de la zona de caça.
A la nostra zona de caça disposem d’allotjaments rurals de qualitat i hotels de 4 i 5 estrelles.
La gastronomia de la zona és una de les millors d’Espanya, amb l’autèntica cuina tradicional andalusa, que ofereix plats suculents amb una gran riquesa d’ingredients únics, a més de les tapes i el deliciós "jamón ibérico".
La geografia de Sierra Nevada correspon a un massís muntanyós situat a la costa sud d’Espanya, majoritàriament dins la província de Granada. Disposa de més de 30.000 hectàrees de zones privades, algunes molt properes a la costa, des d'on es pot observar el mar de ben a prop.
Les millors dates per caçar un mascle salvatge adult són durant l’època de zel, quan els mascles vells surten dels seus caus per lluitar contra altres mascles i atraure el major nombre possible de femelles. És en aquest moment quan tindrem més oportunitats de caçar un exemplar gran i imponent.
Temporada: D’octubre a maig
# Entra un mínim d'1 caràcter per cercar # Prem la tecla ENTER per cercar o ESC per tancar